Fick utemöbler från en god vän

Vi fick faktiskt lite utemöbler från en god vän då de just nu har separerat och båda flyttar till lägenhet så det är ganska mycket som de inte längre fick plats med.

Ganska så tråkigt att de nu separerar, vi hade väldigt ofta grillkvällar ihop på somrarna sen har vi varit på utlandssemester ett par gånger. Nu vet jag inte riktigt hur det kommer sluta men jag har svårt att tro att alla vi kommer umgås i framtiden. Annars får man träffa dem separat eller något, time will tell.

Vi fick bland annat en trädgårdsbänk som är riktigt snygg, fin platina på stålet och vitmålade ribbor. Den kommer vi garanterat få nytta av och antagligen kommer den hamna under eken vi har utanför framsidan av huset.

De hade dock en trädgårdsmöbel som jag alltid har velat ha, men som kostar sjukt mycket. Det är en enorm solsäng som går att dela upp i mindre bitar i fall det kräver fler sittplatser. Denna har också tak och den är så stor så att hela familjen får plats om man verkligen vill. Finns exempel på solsängen på solsängar.nu annars finns det på Google.se också.

Jag frågade så klart om de ville ha betalt för sakerna men det verkade inte som att någon av dem var intresserade av det. Jag vet att just den solsängen är riktigt dyr för jag har själv kollat på den på nätet och jag har alltid tyckt att den har varit alldeles för dyr. Just den modellen kostar närmare 10 papp… Men det är ett möblemang i konstrotting.