Jul & Nyår – Tiden går fruktansvärt snabbt

Ja hopp, nu är julen snart här igen och det känns som att någon har satt tiden på snabbspolning eller något. Det är ganska så märkligt hur fort tiden går nu mera, det alla äldre alltid sa till mig men som jag skrattade bort. Typiskt…

En annan sak alla äldre även sa var att man skulle njuta av studietiden på gymnasiet och även det skrattade jag bort då jag trodde att man skulle bli fri när skolan avslutade. Det blev precis tvärtom, mer jobb och 1000 x fler måsten blev det.

Lyssna på de äldre!

Nu börjar julen verkligen komma närmare och det känns skönt att våran familj har valt att endast köpa presenter till barnen. Är så trött på att köpa julklappar till alla, det är precis som att man byter pengar eller något. Men sen två år tillbaka köper vi bara julklappar till alla barnen, det är de som ska få glädjen av att öppna julklappar.

Vi kommer fira julen med familjen bara, nyår är lite mer osäkert för min del. Jag tror nästan jag bara vill sitta hemma och ta det lugnt om jag ska vara helt ärlig. Jag börjar tydligen bli vuxen eller något, kanske till och med gammal.

-Men vem i all verlden är den vackre herren i gröna byxorna, som sitter därborta?
-Så sant jag lever, tror jag minsann att det är vår ende verklige vän!
-Det måste då vara fakiren Falstaff! låtom oss nalkas vördsamt.