Behöver ny möbel i vardagsrummet

Bild från reclinerfåtöljer.se
Bild från reclinerfåtöljer.se

Jag har ganska länge känt att det är dags att byta ut våran enkla fåtölj i vardagsrummet för det är något vi fick ärva från morsans sida när vi flyttade in. Sen dess har den stackars fåtöljen fått hänga med och den har verkligen fått erfara mycket genom åren, hihi.

Sitter och tittar lite på reclinerfåtöljer för det är något jag har velat skaffa länge då de är så sköna att sitta/ligga i när man ser på film eller någon bra serie.

Sambon och jag verkar för en gångs skull vara överens om vad för möbel vi vill ha och det kan faktiskt vara första gången som vi inte diskuterar vad vi är ute efter. Han vill dock ha en recliner med mocka medans jag vill ha en i tyg och visst det är ungefär samma känsla men jag vet att mocka är extremt känsligt.

Det jag funderar över är dock om man ska passa på att köpa en elektrisk eller en helt vanlig med en spak på sidan. Det jag är rädd för är att med elektronik så blir möbeln känsligare och det är faktiskt mer saker som kan gå i sönder då samt att där går en kabel direkt på kabel även om den går att gömma relativt lätt.

Det kommer antagligen bli en helt vanlig reclinerfåtölj med spak för så lata/svaga är vi nog inte men vi kommer dock få diskutera kring valet av material men jag vet att sist när vi hade en diskussion så fick jag ge mig så nu känns det lite som att det är min tur att bestämma.