Syrran har fått barn!

Äntlgrattis till din bebisigen har min lillasyster fått barn! nu ska hon också få lida lite! haha

Nä ni att få barn är ett av de absolut häftigaste sakerna som kan hända en, det ger en så mycket lycka i livet så det finns knappt. Visst det finns väldigt jobbiga perioder men fördelarna överväger nackdelarna flera gånger om så stort grattis syster!

Nu vet jag att hon inte läser min blogg så kommer ju skriva här om vad jag funderar på att köpa till henne som present och just nu ligger mina tankar åt att köpa ett babygym åt henne för det vet jag att hon inte har köpt än. Babygymmet har några fräcka modeller som Pingu och Mumintrollen som jag älskar och jag vet att syrran älskade Pingu när hon var liten så just nu lutar det åt en Pingu Babygym.

Annars vet jag faktiskt inte annars vi kan köpa till henne för mycket har de redan handlat då hon nästan är sjukligt besatt av att planera saker.

babygymBlöjor för två månader kanske? men det känns ju så tråkigt att köpa till sin egna syster även om jag själv hade blivit ganska så glad för att få det faktiskt men jag tror inte syrran skulle uppskatta det.

När det blir nog ett babygym till henne och hennes baby. Jag tyckte faktiskt det var en ganska bra idé att köpa som present och det är ändå något jag kan beställa hem snabbt tills jag ska träffa henne i helgen.

Ett annat alternativ som man gjorde mycket förr var att man köpte t.ex. början på en matservice men jag tror inte det är så himla populärt längre tyvärr. Jag fick ju ett av mamma men jag vågar knappt använda det för om något skulle gå i sönder så går det inte att få tag i ”reservdelar”.

Nä ett Pingu Babygym får det bli.

Såg att babyproffsen har detta babygym så nu blir det till att springa ner och köpa det i stället. http://babyproffsen.se/produkt/pingu-babygym-flerfargad/