Julen över och även nyår – nytt år nya tag

gott nytt år fireworksDet känns lite tråkigt nu när väl julen är över men även nyår för det är ändå det man har sett fram emot ett tag nu, men nu är det slut. Nästa ting man ser fram emot nu är så klart våren / sommaren med valborg samt midsommar för gott umgänge och mat.

Det känns lite si så där nu med julen, det är inte som det var när man var yngre och det är nu man börjar inse att julen faktiskt är för barn för det man själv egentligen ser fram emot vid julen är maten och det goda sällskapet. Det är så klart också kul att se sina barn när de öppnar sina julklappar men det är inte direkt kul att stressa igenom veckan innan julafton med att shoppa massa julklappar.

Vuxenlivet börjar sakta men säkert att sjunka in nu och man inser nu att det är familjen som är helt prioriterat medans kompisar får vara prioriterat i efterhand. Jag märker själv att de kompisar man har som inte har hunnit skaffa sig en familj har det ganska jobbigt då vi som har familj inte har tid att träffas varje vecka och det är inte helt ovanligt att man bara träffas en gång i månaden.

Nu är man så uppbunden att tiden bara rusar i väg i galen fart och det är faktiskt svårt att hinna med att hålla kontakten med alla personer man känner samt klara av att umgås med familj / släkt.

Nä nu reflekterar jag för mycket kring detta…

Jaha vad är då mitt nyårslöfte?

Jag har beslutat mig för att helt sluta dricka läsk, så jäkla onödig kaloribomb och det kostar också pengar och räknat per år är det säkert en semester som jag bara dricker upp helt i onödan… Det får bli lite mer saft hade jag tänkt mig, light of course.