Ugh… nu kommer snart vintern

vinternUgh… så känner jag alltid när vintern är på väg och denna period är faktiskt jävligt jobbig om jag ska vara helt ärlig. Jag har aldrig gått på medicin för depression och sånt men ibland bara önskar man att man faktiskt kunde ta något lyckopiller ibland…

Låter ganska sjukt men faktum är att vissa riktigt hårda vintrar gör ens liv till ett rent helvete och för någon som inte lider av detta förstår inte hur trött man kan bli på vintern. Allt bara stannar av och går i slow motion medans man bara finns där för att invänta våren som oftast inte är något speciellt på grund av regn eller kyla.

Sommaren i Sverige är alldeles för kort… jag önskade att jag hade möjligheten till att bo utomlands under vintern men endast under vintern då sommaren i Sverige faktiskt är väldigt trevlig.

Om du känner liknande som jag så kan jag rekommendera att äta rikligt med d-vitamin för det har faktiskt hjälp mig en hel del.