Detta fick jag i julklapp

Denna julen blev verkligen lyckas, det är första gången på mycket länge som jag inte kände mig speciellt stressad under hela julen. Visst där har varit några få stunder där jag verkligen har känt av stressen, men det har inte varit som förr då det även kändes stressigt under julafton och då är det inte speciellt kul.

Jag tänkte egentligen undvika att blogga under mellandagarna, men jag kände faktiskt ett litet sug efter att skriva lite och jag tror det skulle vara bra i och med det kommer bli betydligt mer bloggande nästa år. Det är dags att värma upp, om vi säger så.

Av mina föräldrar fick jag faktiskt ett skinnförkläde från Witloft som jag är extremt glad i att jag har fått. Jag har väldigt länge tänkt skaffa mig ett skinnförkläde och jag har även tittat på det förr, men har inte tagit tag i att beställa online. Detta förkläde är ju handgjort från Nederländerna så det är ju extra kul och så klart så är det mörk grönt. Min favorit färg. För ni som är intresserade så går det att läsa mer om på skinnförkläde, de tipsar om alla modeller.

Sedan fick jag den Mysigaste filten från Coolstuff, ja den borde ni köpa om ni vill ha något mysigt att sitta i medans ni sitter i soffan eller något. Jag tyckte den var extra bra nu när jag sitter här vid datorn för det är ganska kallt just nu.

Sedan fick jag lite parfym av systern och lite smått och gott. Jag är helt klart nöjd med denna julen och jag tycker det mesta var perfekt. Absolut ingen överdrivet utan mer åt de lite enklare hållet och jag föredrar nog det framför jular när det är helt vansinnigt med 100 olika julklappar med värsta granden och så vidare.

Enklast är oftast bäst, som man brukar säga.